Hvis du handler for kr. 499,00 mere, får du gratis fragt til pakkeshop
Emner
Kategorier
For at lykkes med såning og dyrkning i køkkenhaven, er det vigtigt at komme i gang i rette tid; hverken for tidligt eller for…
Friskhøstede ærter er en delikatesse på lige fod med nye danske kartofler. Først og fremmest direkte fra bælgen, men også i salater og andre…
Der findes ikke noget bedre end nyhøstede kartofler. Det tror jeg, de fleste vil skrive under på. Og det er rigtig nemt at dyrke…
Basilikum er den krydderurt, jeg anvender allermest, i hvert fald om sommeren. I tomatsalat er frisk basilikum et must, og her kan man rigtigt…
Det er oplagt at dyrke jordbær i krukker, og hvis man planter forskellige sorter med varierende høst-tidspunkter, kan man spise egne jordbær hen over…
De fleste squash er grønne, men der findes også nogle med gul skal. Dem er jeg særligt glad for, fordi de er så smukke…
Selv om det først er de seneste par sæsoner, jeg har haft en decideret krukkekøkkenhave, har jeg i mange år dyrket stangbønner, fordi de…
Jeg sår selv mine tomater, fordi jeg synes, det er hyggeligt, og har de rette forhold. Hvilket blandt andet vil sige kunstlys og drivhus.…
Agurker er ligesom tomater udprægede drivhusplanter. Jeg har ikke erfaring med dyrkning af de almindelige grønne agurker på friland, men har dog forsøgt mig…
Den mest kendte stærke chili er ‘Rød Habanero’, og den er bestemt ikke for tøsedrenge. De allerstærkeste chilier kommer fra Mexico, fordi de dér…
Hvis man har succes med tomater, chilier og peberfrugter, er der god grund til også at forsøge sig med auberginer, for de dyrkes på…
Jeg dyrker flere forskellige timian, og det er ikke kun smagen, der varierer, men også blomsterne. Alt efter art kan de være hvide, violette…
Selv om vore vintre efterhånden er blevet mildere, kan det i nogle egne af landet alligevel være vanskeligt at dyrke figner på friland. Men…